Skip to main navigation Skip to main content Skip to page footer

Kombinacja pieca

Chcesz połączyć różne techniki pieczenia? To żaden problem.

Dzięki naszym kombinacjom nie trzeba wybierać między różnymi technikami pieczenia - można zaoszczędzić miejsce i koszty! Dzięki wszechstronnym opcjom kombinacji, stacje pieczenia WIESHEU zapewniają dokładnie taką wydajność pieczenia, jakiej potrzebujesz w swoim sklepie. Oznacza to, że możesz zaoferować swoim klientom szeroki wybór świeżych wypieków nawet wtedy, gdy przestrzeń jest na wagę złota.

Najlepsze w swojej klasie - bez konieczności pójścia na kompromis? Łączymy dwie innowacyjne technologie pieczenia w jednym kompaktowym urządzeniu.

Piec konwekcyjny Dibas blue2 z unikalnymi drzwiczkami, które po otwarciu znikają z boku obudowy, zapewnia większe bezpieczeństwo i przestrzeń do pracy. Piec konwekcyjny PICCOLO C jest wyposażony w opatentowaną technologię MULTI ZONE BAKING. Cztery oddzielnie sterowane strefy grzewcze i cztery czujniki temperatury wyrównują nagromadzone ciepło. Funkcja Active Steam i Power Steam zapewniają doskonałe rezultaty pieczenia!

Koncentrujesz się na świeżych wypiekach i gorących przekąskach? To proste z naszą kompaktową i mobilną stacją Mix&Match Station, która łączy w sobie Minimat, Atollspeed, system powietrza wylotowego i praktyczną półkę, a także mobilną ramę podstawy.

Charakterystyka produktu i specjalne właściwości:

  • Elastyczne możliwości łączenia
  • Odpowiednia technologia dla każdych wymagań
  • Tradycyjne i nowoczesne pieczenie w jednym