Kombinacja pieca
Chcesz połączyć różne techniki pieczenia? To żaden problem.
Stacje piekarnicze WIESHEU zapewniają dokładnie taką wydajność, jakiej potrzebują Państwo w swoim sklepie. Ponieważ nasze piece konwekcyjne Dibas blue i Euromat można w łatwy sposób połączyć z piecami modułowymi. Ze względu na jego ciężar piec modułowy umieszcza się w takim przypadku pod piecem konwekcyjnym. Dodanie okapu i garowni zamienia stację w kompletną jednostkę funkcyjną. Ponadto można zintegrować półki na blachy do pieczenia. Chętnie pomożemy Państwu w doborze kombinacji idealnie dopasowanej do Państwa potrzeb. Inną popularną kombinacją jest nasza stacja Mix&Match, która łączy w sobie Minimat, Atollspeed, system wywiewu powietrza i praktyczną półkę, a także mobilną podstawę.
Charakterystyka produktu i specjalne właściwości:
- Elastyczne możliwości łączenia
- Odpowiednia technologia dla każdych wymagań
- Tradycyjne i nowoczesne pieczenie w jednym