Kombinacja pieca
Chcesz połączyć różne techniki pieczenia? To żaden problem.
Dzięki naszym kombinacjom nie trzeba wybierać między różnymi technikami pieczenia - można zaoszczędzić miejsce i koszty! Dzięki wszechstronnym opcjom kombinacji, stacje pieczenia WIESHEU zapewniają dokładnie taką wydajność pieczenia, jakiej potrzebujesz w swoim sklepie. Oznacza to, że możesz zaoferować swoim klientom szeroki wybór świeżych wypieków nawet wtedy, gdy przestrzeń jest na wagę złota.
Najlepsze w swojej klasie - bez konieczności pójścia na kompromis? Łączymy dwie innowacyjne technologie pieczenia w jednym kompaktowym urządzeniu.
Piec konwekcyjny Dibas blue2 z unikalnymi drzwiczkami, które po otwarciu znikają z boku obudowy, zapewnia większe bezpieczeństwo i przestrzeń do pracy. Piec konwekcyjny PICCOLO C jest wyposażony w opatentowaną technologię MULTI ZONE BAKING. Cztery oddzielnie sterowane strefy grzewcze i cztery czujniki temperatury wyrównują nagromadzone ciepło. Funkcja Active Steam i Power Steam zapewniają doskonałe rezultaty pieczenia!
Koncentrujesz się na świeżych wypiekach i gorących przekąskach? To proste z naszą kompaktową i mobilną stacją Mix&Match Station, która łączy w sobie Minimat, Atollspeed, system powietrza wylotowego i praktyczną półkę, a także mobilną ramę podstawy.
Charakterystyka produktu i specjalne właściwości:
- Elastyczne możliwości łączenia
- Odpowiednia technologia dla każdych wymagań
- Tradycyjne i nowoczesne pieczenie w jednym