Dibas smart
Nowy piec konwekcyjny Dibas smart łączy zalety technologii Dibas z ekonomicznymi korzyściami konwencjonalnych drzwi skrzydłowych. Nowy piec Dibas smart jest wyposażony w odporną na korozję i zabrudzenia higieniczną komorę pieczenia.
Zapewnia to optymalne i równomierne rezultaty pieczenia. Piekarnik jest wyposażony w wypróbowane i przetestowane funkcje Dibas - w tym automatyczny system czyszczenia komory pieczenia ProClean, który można przeprowadzić za pomocą płukania i czyszczenia lub za pomocą naszego systemu czyszczenia płynem LiquidClean z roztworem w zbiorniku.
- Zintegrowany system czyszczenia
- Opcjonalna obsługa wielu urządzeń
- Różne możliwe kombinacje
Dibas smart S | Dibas smart L | smart deck |
Liczba półek na blachy: 5 | Liczba półek na blachy: 10 | Liczba półek na blachy: 1 na piec pokładowy |
Wymiar blachy (mm): 600 x 400 | Wymiar blachy (mm): 600 x 400 | Wymiar blachy (mm): 600 x 400 |
Odległość między arkuszami (mm): 80 | Odległość między arkuszami (mm): 80 | - |
- | - | Backraumhöhe: 170 mm |
Wymiary zewnętrzne drzwi* (szer. × gł. × wys. w mm): 930 x 979 x 700 | Wymiary zewnętrzne drzwi* (szer. × gł. × wys. w mm): 930 x 979 x 1100 | Wymiary zewnętrzne drzwi* (szer. × gł. × wys. w mm): 930 x 1079 x 389 |
Waga*: 123 kg | Waga*: 175 kg | Waga*: 122 kg |
Liczba tac System karmienia: 5 | Liczba tac System karmienia: 10 | - |
Anschlusswerte:
|
Anschlusswerte:
|
Anschlusswerte:
|
* Waga i wymiary zewnętrzne mogą się różnić w zależności od konstrukcji stacji. Maks. Wysokość 2165 mm.

Uwielbiamy kombinacje wypieków!
Stanowią one bowiem idealne rozwiązanie pozwalające uniknąć konieczności wyboru między różnymi technikami pieczenia - a przy okazji zaoszczędzić miejsce i koszty!
Dlatego nie tylko zaczynamy od pieca konwekcyjnego, ale także łączymy go ze sprawdzoną technologią pieca pokładowego z grzaniem stojącym. Ta kombinacja jest idealna do precli, chleba, tarte flambée i pizzy. Dzięki siedmiu prędkościom wentylatora w nowym piecu konwekcyjnym wnosimy powiew świeżości do piekarni, podczas gdy górne i dolne ogrzewanie w piecu pokładowym zapewnia idealną skórkę.
Ta kombinacja, uzupełniona o maskę wylotową i ramę dolną lub szafkę garowniczą, jest idealnym rozwiązaniem dla każdego, kto chce oferować wypieki rzemieślnicze w umiarkowanych ilościach na ograniczonej przestrzeni. Stacja pieczenia combi będzie dostępna zarówno z piecami konwekcyjnymi, jak i płytowymi - z centralnym panelem sterowania dla wszystkich pieców w stacji pieczenia.
- Sterowanie wieloma urządzeniami
- 2 w 1
- Oszczędność miejsca