Skip to main navigation Skip to main content Skip to page footer

hi, bread

Idealne rozwiązanie systemowe do zautomatyzowanego pieczenia w sklepie

Automatyzacja oferuje liczne korzyści, które sprawiają, że procesy są bardziej wydajne i niezawodne. Zmniejsza liczbę błędów, zwiększa produktywność i zapewnia stałą jakość.

Dzięki automatyzacji powtarzalnych zadań pracownicy mogą skoncentrować się na ważniejszych czynnościach przynoszących wartość dodaną. Ponadto można zaoszczędzić czas i obniżyć koszty energii w dłuższej perspektywie, ponieważ procesy robocze są wykonywane szybciej i bardziej precyzyjnie.

Jako pionier w tej dziedzinie, wcześnie zdaliśmy sobie sprawę z tego, jak ważna będzie automatyzacja w przyszłości, aby pozostać konkurencyjnym. Dlatego ponad 10 lat temu zaczęliśmy inwestować w rozwój TrayMotion, pierwszego automatycznego systemu załadunku i rozładunku dla pieców sklepowych, a od tego czasu we współpracy z WINNOVATION GmbH rozwinęliśmy automatyzację w prawdziwe rozwiązanie oszczędzające pracę.
 

Cechy produktu i cechy szczególne hi, bread:

  • Automatyczny transport wypieków do i z pieca
  • Automatyczny załadunek i rozładunek pieca
  • Możliwe różne poziomy automatyzacji, w tym obsługa sztucznej inteligencji

 

Cechy produktu i cechy szczególne hi, bread mini:

  • Stacja przygotowawcza z inteligentnym prowadzeniem operatora
  • Automatyczny transport wypieków do i z pieca
  • Automatyczny załadunek i rozładunek pieca
  • Automatyczny transport powrotny do stacji przygotowawczej i zaprogramowana faza chłodzenia
  • Brak konieczności pokonywania nieefektywnych i czasochłonnych odcinków
  • Kontrolowany efekt pieczenia dzięki wyjęciu dokładnie w odpowiednim momencie po zakończeniu programu pieczenia
  • Zwiększenie elastyczności w wykonywaniu innych zadań w sklepie
  • Oszczędność energii dzięki natychmiastowemu załadunkowi po osiągnięciu temperatury nagrzewania
  • Powtarzalna wysoka jakość
  • Zwiększenie bezpieczeństwa procesu i zapobieżenie błędom obsługi

Automatyczny załadunek i rozładunek