Odpowiednia woda do wytwarzania pary
Wzrost wydajności, obniżenie kosztów serwisowania i eksploatacji.
W procesie zapewniania pełnej funkcjonalności pieców i optymalnych rezultatów pieczenia decydującą rolę odgrywa jakość wody. Jeśli woda wykorzystywana do pieczenia lub czyszczenia jest nieodpowiednia, rozpuszczone w niej sole prowadzą do powstania osadów w układzie przewodów i komorze pieczenia. Specjalnie dopasowany pod tym kątem system optymalizacji wody zapobiega tym problemom, zanim się pojawią. To prowadzi do obniżenia kosztów i wzrostu obrotów – zawsze i wszędzie.
Podstawowa ochrona przed osadami wapiennymi, metateza soli/zmiękczenie lub demineralizacja, świeca filtracyjna lub system osmozy, dla małego lub dużego zużycia wody: nasza paleta produktów i nasze know-how umożliwiają wdrożenie najlepszego rozwiązania dla danego zastosowania.
Cechy produktu i właściwości:
- Stała jakość wody
- Kompaktowe rozwiązanie i elastyczność – do każdych warunków montażowych i każdej wody
- Zmniejszenie ilości zanieczyszczeń